Drög!!

Ursäkta men varför har du sånt stort behov med att snacka med han??? Seriöst -.- kul.... Aja måste diska idag med och städa upp lite Humi ska jobba snart :( och jag kan ju inte vara ensam så ringde madde för det var ett tag sen jag träffade henne så då kommer hon hit och vi ska kolla på film och snacka,locka hår och mysmys :d <3

Kommentarer
Postat av: cassi

Hej!



ärligt talat så tänkte jag inte skriva något alls först, men kände att jag behövde reda ut saker.

först och främst, vågar jag anta att den här sortens inlägg riktar sig till mig?

förstår isåfall inte varför du inte tar problemen med mig om du nu har några. visst, vi behöver inte ta det över bloggar och så...jag är inte ute efter din kille, jag ska snart åka utomlands och jag har gått vidare, men jag värderar han för högt som vän för att kunna släppa honom helt.

så det är klart att inlägg som dem här sårar mig om det nu är mig det handlar om förstås, men tajmingen känns väldigt nära då jag skrev till coffe.



jag tycker att vi alla tre borde kunna komma överrens, ärligt så har jag inget emot dig personligen, jag har bara varit sårad och ledsen de här månaderna..så det kan ha tolkats på dåliga sätt.

jag hoppas att vi inte ska ha något otalt mellan oss, för i slutändan skulle det inte vara särskilt kul för någon av oss.



Mvh cassi

2010-11-15 @ 21:55:26
URL: http://cassiengstrom.blogg.se/
Postat av: carolin

det är bara jobbigt och jag vet liksom inte hur det är mellan er och jag vill inte att det ska vara konstigt eller nått men eftersom jag inte känner dig så har jag väll fått fel intryck av dig..

men tanke på då du skriver puss till han och att du älskar han så det tar på en vet att det har varit jobbigt för dig, men skulle det vara tvärt om att du sitter med din kille och hans ex skriver ska gå nu puss och sånt så blir det bara så hära.

2010-11-16 @ 00:03:53
Postat av: cassi

Hej!

Jo jag kan förstå att du tycker det är jobbigt, och visst, förut så berodde det mycket på att jag fortfarande var kär i honom och att han inte sa till mig att jag skulle sluta då.

men jag skäms väldigt mycket för att jag gör illa dig som jag inte känner och som aldrig har gjort mig något, mycket är väl för att jag har anklagat dig för att coffe dissade mig. haha, det är idiotiskt, jag vet, men mina känslor ville väl inte riktigt fungera.

nuförtiden då jag skriver puss till coffe då jag går och att jag är ensam och sånt är för att jag vill ju fortfarande ha han som min vän, men han spelar ibland fult mot mig, säger att vi ska hitta på något men hör inte av sig alls utan låter mig vänta i flera timmar. så det var en STOR bidragande faktor till att jag helt enkelt tappade mina känslor för honom.



jag hoppas verkligen att du inte är arg på mig och att vi inte ska ha något otalt, jag ska tänka på vad jag säger till honom i fortsättningen :/ så det inte ska missuppfattas!



mvh cassi

2010-11-16 @ 12:51:20
URL: http://cassiengstrom.blogg.se/
Postat av: carolin

ja om inte han gjorde nånting kan jag ju förstå och att han inte berättade från början då kan jag också förstå att det var svårt att släppa taget. Och jag är ju en person som stör mig på minsta lilla och ex är inte min favorit haha tare inte fel x} men jag vet att jag inte är ensam om det ^^



haha jag kan ju förstå att det är mig du anklagar med att humi inte kommer, men jag vet aldrig då han ska träffa dig, jag får typ reda på det sekunden innan han åker till dig eller då jag sätter mig vid datorn med han och han skriver med dig och sånt men ja..

om du vill prata mer om det för det känns inte derekt tryckt att prata om det hära på bloggen så kan du adda mig [email protected]!

2010-11-16 @ 13:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback